Home › Informatie
Meer weten? Op zoek naar informatie? Bekijk dan onze onderwerpen.
Bestellen bij je favoriete bakker in 4 stappen via Whatsapp. Dat is nog eens handig!
Zijn onze producten vegan en/of vegetarisch? We vertellen je er graag meer over.
Steeds vaker krijgen we de vraag: “Zit er suiker in brood?” En als dat zo is, kan het dan weggelaten worden? Tijd voor een uitgebreid antwoord van onze bakkers.
Wat zijn E-nummers precies? Zijn ze goed of slecht voor je?
Sommige beweren dat brood duur is. Maar is dat ook echt zo?
Waarom eten we Paasbrood met Pasen?
Spannende Verhalen met Kolletje & Dirk over Brood. Lees je mee?
Wil je ook weten waarom je brood niet alleen moet kiezen op kleur?
We vertellen je meer over de Single Use Plastic toeslag die we ook bij Bakker Klink moeten hanteren voor onze koffiebekers.
Het Klinkertje; een gevuld brood met een verhaal!
Wordt het een ramp? Lees mee over onze grondstoffen.
Kersttollen; van Klobebrot naar familiereceptuur van de familie Van Der Zijden.
Waarom maken onze bakkers eigenlijk Roomboter Amandelletters en chocoladeletters?
Veel mensen noemen ze hetzelfde. Weet jij het verschil?
Wist jij dat een speculaaspop vroeger een ‘vrijer’ heette?
Ken jij het verschil tussen amandelspijs en banketbakkersspijs? Of lees je graag tips over hoe je onze amandelstaaf het beste nog even opwarmt?
Dinkeltje, gemaakt met groene spelt.
Lees onderstaande spelregels en actievoorwaarden rondom cadeaukaarten en winacties.
Spelt is hip. We leggen je uit waarom. Lees meer…
Desembrood, wat is het verschil met ander brood? We leggen het verschil tussen desem en gist aan je uit. Lees meer…
Koolhydraten, wat zijn dat nou precies? Lees meer…
Gluten, hoe zit dat nou precies? Lees meer…
Is het nou meel of bloem? En wat is eigenlijk het verschil? Lees meer…
Brood staat dagelijks op ons menu. Maar wie is daar nu mee begonnen? Lees meer…