Home › Informatie
Meer weten? Op zoek naar informatie? Bekijk dan onze onderwerpen.
Wordt het een ramp? Lees mee over onze grondstoffen.
Kersttollen; van Klobebrot naar familiereceptuur van de familie Van Der Zijden.
Waarom maken onze bakkers eigenlijk Roomboter Amandelletters en chocoladeletters?
Veel mensen noemen ze hetzelfde. Weet jij het verschil?
Wist jij dat een speculaaspop vroeger een ‘vrijer’ heette?
Ken jij het verschil tussen amandelspijs en banketbakkersspijs? Of lees je graag tips over hoe je onze amandelstaaf het beste nog even opwarmt?
Dinkeltje, gemaakt met groene spelt.
Lever je cadeaubon in bij Bakker Klink. Bekijk hier de spelregels.
Spelt is hip. We leggen je uit waarom. Lees meer…
Desembrood, wat is het verschil met ander brood? We leggen het verschil tussen desem en gist aan je uit. Lees meer…
Koolhydraten, wat zijn dat nou precies? Lees meer…
Gluten, hoe zit dat nou precies? Lees meer…
Is het nou meel of bloem? En wat is eigenlijk het verschil? Lees meer…
Brood staat dagelijks op ons menu. Maar wie is daar nu mee begonnen? Lees meer…