Bakker Klink
  • Account
  • Winkelwagen
  • Home
  • Over ons
    HistorieDe bakkerijTeamNieuwsInformatieKlanten aan het woordVacaturesReceptenWeetjes
  • Onze Klink toppers
  • Aanbiedingen
  • Winkels
  • Contact
  • Webshop

Home › Informatie

Informatie

Meer weten? Op zoek naar informatie? Bekijk dan onze onderwerpen.

Spelt, terug van weggeweest.

Spelt is hip. We leggen je uit waarom.
Lees meer…

Desembrood

Desembrood, wat is het verschil met ander brood? We leggen het verschil tussen desem en gist aan je uit.
Lees meer…

Koolhydraten

Koolhydraten, wat zijn dat nou precies?
Lees meer…

Gluten, hoe zit dat nou precies?

Gluten, hoe zit dat nou precies?
Lees meer…

Bloem of (volkoren)meel?

Is het nou meel of bloem? En wat is eigenlijk het verschil?
Lees meer…

De oorsprong van brood

Brood staat dagelijks op ons menu. Maar wie is daar nu mee begonnen?
Lees meer…

  • Vragen?
  • Het kantoor van Bakker Klink is geopend op ma t/m vr 08:00 – 17:00.

  •  
  • info@bakkerklink.nl
  • 070 386 45 03
  • Facebook
  • Instagram

Winkels

  • Theresiastraat 73, 2593 AA Den Haag
  • 070 – 385 0150
  • Kleine Loo 298, 2592 CK Den Haag
  • 070 – 383 2365
  • Van Arembergelaan 72, 2274 BW Voorburg
  • 070 – 383 6163
  • Koningin Julianalaan 267 c, 2273 JG Voorburg
  • 070 – 387 6494
  • Klaverweide 76, 2272 BV Voorburg
  • 070 – 320 0193
  • Herenstraat 106, 2271 CL Voorburg
  • 070 – 3864503

Pagina's

  • Home
  • Over ons
  • De bakkerij
  • Onze Klink toppers
  • Winkels
  • Team
  • Nieuws
  • Weetjes
  • Klanten aan het woord
  • Webshop
  • Contact

Webshop

    Door bezoek aan onze site, gaat u akkoord met het privacy beleid en de cookies. Privacy statement