Home › In de pers
Op de vraag “Hoe gaat het met de bakkers bij ons in de buurt.” komt een antwoord dat inmiddels niet veel mensen meer zal verwonderen.
Max verteld in de podcast Baanbrekers van Midvliet wat hij het leukste vindt aan bakker zijn. Luister mee!
Samen met Jeffrey Huf ontwikkelde we 2 nieuwe producten; het Lekkerbekkerijtje en de Huffy’s. Dit werd in oa het Midvliet bekend gemaakt.
Voor het vakblad Bakkerswereld heeft Max een interview gegeven over Bakkerij Klink.
Het Ad interviewde onze Max over het Hofleverancierschap, het verleden en zijn visie voor de toekomst. Lees je mee?
Dat we het Hofleverancierschap opnieuw mochten ontvangen is niet onopgemerkt gebleven.
Help mee! Stem op Max in de Ondernemer van het jaar verkiezing!
Een aantal bakkers werd door De Telegraaf gevraagd naar de verkoop van oliebollen dit jaar. Zo ook onze Max.
Kerststol; het familierecept van de familie Van der Zijden. Lees verder…
Onze Roomboter Amandelstaaf is met Goud Bekroond! Lees meer…
Burgemeester Klaas Tigelaar neemt het eerste exemplaar van het Klink Magazine in ontvangst. Lees meer…
Wanneer je 225 jaar bestaat, moet je dat groots vieren. Door alle feestelijkheden en ons zelf uitgegeven Klink Magazine, kwamen we veel in pers. Er was over te lezen in: AD Het Krantje Online NBOV Bakkers in Bedrijf