Met goud bekroond!

HomeNieuwsMet Goud Bekroond!

Met Goud Bekroond!

Roomboter Amandelstaaf met goud bekroond!

Het Nederlands Bakkerij Centrum uit Wageningen heeft de Roomboter Amandelstaaf van Bakker Klink bekroond met goud. Een eer die alleen de beste producten verdienen.

Strenge kwaliteitseisen

Al jarenlang verzorgen onafhankelijke keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum uit Wageningen duizenden productkeuringen. Zij doen dit op vijf vooraf vastgestelde uniforme beoordelingscriteria zoals smaak, vorm, geur, malsheid en kleur. Alleen wanneer een product op alle punten goed scoort, wordt het met Goud Bekroond. Een titel die de bakker vervolgens een half jaar lang mag voeren. Daarna moet er opnieuw beoordeeld worden of het product nog voldoet aan de hoge eisen. Bakker Klink mag de titel Goud Bekroond de komende 6 maanden voeren voor de Roomboter Amandelstaaf.

Roomboter Amandelstaaf

Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het product dus aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel Goud Bekroond. De Roomboter amandelstaaf van Bakker Klink voldoet hier ruimschoots aan en heeft daarmee het bijbehorende certificaat mogen ontvangen. Een feestje dat we graag vieren om ons 225-jarig jubileum jaar nog feestelijker te maken! De Roomboter Amandelstaven worden geroemd om hun smaak en eeteigenschappen. Ze zijn al volop verkrijgbaar in onze winkels. Dus wanneer gaat u hem zelf testen?