HomeNieuwsMet Goud Bekroond

Met Goud Bekroond

Bakkerij Klink opnieuw met Goud Bekroond!

Nadat eerst al de Roomboter Amandelstaaf, de Kerststol en de Oranje Tompouce met goud werden bekroond, is het nu de eer aan onze Voorburgse Verleiding.

Keuring

Ook nu heeft het Nederlands Bakkerij Centrum uit Wageningen haar kritische en onafhankelijke keurmeester laten kijken naar onder andere de smaak, vorm, geur, malsheid en kleur. Nadat onze Voorburgse Verleiding hier met vlag en winkel op werd goedgekeurd, is het predicaat met Goud Bekroond toegekend en hebben we de certificaten mogen ontvangen.

Strenge kwaliteitseisen

De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel Goud Bekroond. Een titel die de bakker vervolgens een half jaar lang mag voeren. Daarna wordt er opnieuw beoordeeld of het product nog voldoet aan de hoge eisen. Zo kan de klant erop vertrouwen dat de kwaliteit gelijk is gebleven.

Trots

We hoeven het waarschijnlijk niet te zeggen, maar we zijn super trots op deze erkenning voor deze Tijdelijke Topper. Een malse bolus gevuld met Zwitserse Room… dat is wel een hele lekkere verleiding. Een Voorburgse Verleiding!

 

 

De Voorburgse verleiding is onderdeel van ons Tijdelijke Toppers assortiment. Daardoor is het tot11 september 2 oktober 2021 verkrijgbaar in onze winkels.