Kerststol van Bakker Klink met Goud Bekroond.

GOUD BEKROOND!

HomeNieuwsKerststol met goud bekroond!

Kerststol met goud bekroond!

Kerststol van Bakker Klink met goud bekroond!

Het Nederlands Bakkerij Centrum uit Wageningen heeft de Kerststol van Bakker Klink bekroond met goud. Een eer die alleen de beste producten verdienen!

Strenge kwaliteitseisen

Al jarenlang verzorgen onafhankelijke keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum uit Wageningen duizenden productkeuringen. Zij doen dit op vijf vooraf vastgestelde uniforme beoordelingscriteria zoals smaak, vorm, geur, malsheid en kleur. Alleen wanneer een getest product op alle punten goed scoort, wordt het met Goud Bekroond. Een titel die de bakker vervolgens een half jaar lang mag voeren. Daarna wordt er opnieuw beoordeeld of het product nog voldoet aan de hoge eisen. De kwaliteit moet constant blijven. Bakker Klink mag de titel Goud Bekroond de komende 6 maanden voeren voor de Kerststol.

Kerststol

Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het product dus aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4, verdient het de titel Goud Bekroond. De Kerststol van Bakker Klink voldoet hier ruimschoots aan en heeft daarmee het bijbehorende certificaat mogen ontvangen. Een feestje dat we graag vieren om ons 225-jarig jubileum jaar nog feestelijker te maken! De Kerststol worden geroemd om hun smaak en eeteigenschappen. Doordat we in alle 6 de winkels én de Winterwinkel de Kerststol al verkopen, kan je hem zelf natuurlijk ook al testen.

Leuk weetje! De Kerststol is gemaakt volgens traditioneel Van der Zijden familierecept! Meer weten over het verleden van Bakker Klink? Lees dan onze historie. En wil je meer weten hoe Bakker Klink en de familie Van der Zijden aan elkaar verbonden zijn? Lees dan het interview met oude rotten in het vak: Dhr. Klomp en Dhr. Van der Zijden.