HomeNieuwsTijdelijke Toppers

Tijdelijke Toppers

Top producten tijdelijk in ons assortiment.

Tijdelijke Toppers

Bij Bakker Klink hebben we een ruim assortiment brood- en banketproducten. Van zoet tot zout en van wit- tot donkerbruinbrood. Voor ieder wat wils! Alle broodplanken, schappen en gebaksplaten zijn gevuld. Precies goed zou je zeggen. Maar niets is minder waar.

Want naast al deze “gewone” toppers willen we je als klant blijven verrassen en verwennen. En vooral dat verrassen lukt alleen wanneer er nieuwe producten in de winkel verschijnen. Al die nieuwe producten er standaard bij in ons assortiment gaat niet. Dan zouden onze winkels simpel weg te klein zijn. Daarom hebben wij gekozen voor een nieuwe serie naast ons vaste assortiment; de Tijdelijke Toppers. Een van die Tijdelijke Toppers, onze Voorburgse Verleiding, is zelfs met Goud Bekroond.

Nieuwe producten, toppers die niet vast in ons assortiment zitten of producten waarvan onze bakkers willen uitproberen hoe de klant het vindt. We noemen ze vanaf nu allemaal Tijdelijke Toppers te herkennen aan het logo. Na een week verdwijnen de producten weer uit de winkels en is het afwachten wanneer en wat de volgende Tijdelijke Topper gaat brengen.

Tijdelijke Toppers van Toen

In 225 jaar zijn er heel wat producten voorbij gekomen. Sommige passen helemaal niet meer in onze tijd. Maar er zijn er ook die we graag nog eens laten terugkomen. Vanwege de smaak, het goede doel of het verhaal er achter. Daarom hebben we ook de Tijdelijke Toppers van Toen. Ook deze producten zijn slechts een week verkrijgbaar waarna de brood- of banketbakkers het receptuur weer opbergen voor een volgende keer.