Bakker Klink DubbelDekker Tompouce

En de winnaar is...

HomeNieuwsBinnenkort in ons assortiment: de Dubbeldekker Tompouce

Binnenkort in ons assortiment: de Dubbeldekker Tompouce

U koos voor de DubbelDekker Tompouce!

De afgelopen weken hadden we bij Bakker Klink het Tompoucen Festival. Er zijn verschillende nieuwe smaken voorbijgekomen zoals de Aardbeien Tompouce, de DubbelDekker Tompouce, de Slagroom Tompouce, de Bosvruchten Tompouce en de met oranje bekroonde Oranje Tompouce.

Na weken van proeven heeft de klant mogen stemmen welke smaak we vast in ons assortiment gaan opnemen. Uiteraard komt de nieuwe smaak naast onze traditionele (roze) Tompouce.

Met overweldigd veel stemmen op o.a. onze Facebook en Instagram pagina, heeft de DubbelDekker Tompouce de andere smaken ver achter zich gelaten. Een mooi compliment voor het familierecept van deze echte Van der Zijden topper! Vind je het leuk om meer te lezen over hoe het er vroeger aan toe ging bij de familie van der Zijden? Lees dan het interview met Huub van der Zijden en Willem Klomp eens terug.

Na de zomervakantie gaan onze banketbakkers dagelijks voor je aan de slag met de mokka fondant en het knapperige bladerdeeg. Dan kan je dus dagelijks terecht voor deze echte dubbel lekkere tompouce.