Bakker Klink
  • Account
  • Winkelwagen
  • Home
  • Over ons
    HistorieDe bakkerijTeamNieuwsInformatieKlanten aan het woordVacaturesReceptenWeetjesIn de pers
  • Onze Klink toppers
  • Aanbiedingen
  • Winkels
  • Contact
  • Webshop
  • Home
  • Over ons
  • De bakkerij
  • Onze Klink toppers
    • Brood
    • Gevuld brood
    • Kleinbrood
    • Koek & cake
    • Snacks
    • Stokbrood
    • Taart
    • Zoetigheden
  • Winkels
    • Herenstraat 106, Voorburg
    • Klaverweide 76, Voorburg
    • Kleine Loo 298, Den Haag
    • Koningin Julianalaan, Voorburg
    • Theresiastraat 73, Den Haag
    • Van Arembergelaan 72, Voorburg
  • Team
  • Nieuws
  • Weetjes
  • Klanten aan het woord
  • Webshop
  • Contact

Home › Weetjes › Maillard

Maillard

De korst van brood ontstaat door de scheikundige reactie tussen suikers en eiwitten die optreedt tijdens het bakken. Dit noemen we Maillard reactie. Het zorgt voor de mooie glans op het brood.

  • Vragen?
  • Het kantoor van Bakker Klink is geopend op ma t/m vr 08:00 – 17:00.

  •  
  • info@bakkerklink.nl
  • 070 386 45 03
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Winkels

  • Prins Frederiklaan 284A, 2263 HA Leidschendam
  • 070 327 4456
  • Reinkenstraat 50, 2517 CW Den Haag
  • 070 - 205 48 60
  • Theresiastraat 73, 2593 AA Den Haag
  • 070 – 385 0150
  • Kleine Loo 298, 2592 CK Den Haag
  • 070 – 383 2365
  • Van Arembergelaan 72, 2274 BW Voorburg
  • 070 – 383 6163
  • Koningin Julianalaan 267 c, 2273 JG Voorburg
  • 070 – 387 6494
  • Klaverweide 76, 2272 BV Voorburg
  • 070 – 320 0193
  • Herenstraat 106, 2271 CL Voorburg
  • 070 – 3864503

Pagina's

  • Home
  • Over ons
  • De bakkerij
  • Onze Klink toppers
  • Winkels
  • Team
  • Nieuws
  • Weetjes
  • Klanten aan het woord
  • Webshop
  • Contact

Copyright

  • Algemene voorwaarden
  • Privacy statement
Door bezoek aan onze site, gaat u akkoord met het privacy beleid en de cookies. Privacy statement