Mueslibol met peer en geitenkaas
Een lekkere volkoren Mueslibol met peer en geitenkaas. De perfecte combinatie en bommetje vol goede voedingstoffen.
Ingrediënten:
- 1/2 medium rijpe peer
- 1/2 stronk wit- of roodlof
- 1 tl balsamico
- 1 tl olijfolie
- out en peper
- 4 takjes kervel of dille
- 2 mueslibollen
- 75 g zachte geitenkaas
Aan de slag!
Met een kaasschaaf of dunschiller snij je dunne plakken van de halve peer.
Snij de lof ragfijn en maak de peer en lof aan met balsamico en olijfolie.
Breng op smaak met een snuf zout en flink wat zwarte peper. Doe de kervel of dille door dit slaatje.
Besmeer een mueslibol met jonge geitenkaas en leg hierop wat van de salade.
Dit recept is van Brood.net
Neem daar vooral eens een kijkje voor nog veel meer lekkere brood recepten.