Bakker Klink Gevuld broodje ei

Belegtip

HomeReceptenGevuld broodje ei

Gevuld broodje ei

Ingrediënten:

  • Hard broodje naar keuze
  • Eieren
  • Peper en zout naar smaak
  • Extra vulling zoals champignons, ham reepjes, bacon, ui, bieslook

 

Aan de slag!

Snij een kapje van het broodje af en hol het broodje uit. Vul nu je broodje met datgene waar jij zin in hebt. Wij kozen voor een broodje met voorgebakken champignons, ringen rode ui en reepjes ham. Als laatste maak je het broodje af door er een eitje bij te gieten.

Plaats het broodje in een voorverwarmde oven van 180 graden C. Na 10 minuten dek je de broodjes af met aluminiumfolie en laat je het ei nog zo’n 15 minuten doorgaren. Klaar. Pas op, heet!

Meer variëren? Denk dan ook eens aan blaadjes spinazie, zalm, gegrilde groentes of vul een broodje met roerei.

Bakker Klink Gevuld broodje ei

Geen zin om te wachten op de oven? Maak dan eens een broodje filet american met augurk. Of zo’n stoere boterhammenstapel.