Bakker Klink winkel Koningin Julianalaan opening team

We zijn open!

HomeNieuwsWinkel Koningin Julianalaan geopend!

Winkel Koningin Julianalaan geopend!

Zaterdagochtend 16 januari is in alle vroegte de geheel verbouwde winkel op het Koningin Julianaplein geopend! De ouders van Max en Willem en Hella Klomp als oud-eigenaren van Bakker Klink, knipte het lint door waarna de winkel helemaal klaar was voor de eerste klanten die al stonden te wachten.

Nieuwe inrichting winkel

Al sinds 1995 is Bakker Klink gevestigd in dit pand op het Koningin Julianaplein. En al was er in de loop der jaren het nodige aangepast aan de winkel, nu was het tijd om de winkel grondig te renoveren. De winkel is volledig op de schop gegaan en heeft onder andere een nieuwe vloer en winkelmeubels gekregen. Een duidelijk nieuwe look en feel maar bovenal een andere indeling. Max “Als klant sta je nu niet meer direct voor de toonbank te wachten om bediend te worden. De hele winkel nodigt nu uit om zelf je producten te verzamelen. Snel een halfje brood of op het gemak wat lekkers uitzoeken, je kiest als klant je eigen tempo.” Op deze manier wordt ingespeeld op wat de klant het meeste zoekt anno 2021; gemak!

Foto’s van toen

De warme sfeer van de winkel laat elementen van de nieuwe huisstijl zien, waarin gekozen is voor een moderne uitstraling maar met een knipoog naar het rijke verleden. Foto’s uit zowel fotoboeken van Bakker Klink als de familie Van der Zijden zijn bewerkt tot 3d foto’s waardoor het lijkt alsof de bakkers van toen, vlak naast je in de winkel staan. Meer lezen over de geschiedenis van Bakker Klink kan hier.

Feestelijke dag voor de klanten

Natuurlijk is het ook voor de klant een feestelijke dag. Ricardo Alting ontving als de eerste van 25 klanten een gratis appeltaart. Koop je in deze mooie nieuwe winkel voor 7,50 boodschappen, dan krijg je een gevulde koek gratis. En bij 15,00 aankoop zelfs 2. Verder zijn er nog 2 weken lang feestelijke openingsaanbiedingen in alle Bakker Klink winkels. “We zeggen bij Bakker Klink niet voor niets: Vier het moment en maak het bijzonder!

 

On in de pers werd er geschreven over het heropenen van de winkel. Zoals in het Voorburgs Dagblad. Lees het hier.