HomeNieuwsWin een jaar lang GRATIS brood

Win een jaar lang GRATIS brood

UPDATE: deze actie is inmiddels gesloten en de winnaar is bekend gemaakt. 

Er staat heel wat te gebeuren de komende weken.

We krijgen nieuwe ovens!

Uiteraard wordt er al lang niet meer gebakken met de ovens uit 1795. Het jaar waarin de eerste Bakker Klink begon met het bakken van zijn signatuur brood. Maar toch zijn ook nu de huidige ovens aan vervanging toe. Moderner, ruimer maar vooral energiezuiniger! En zeker dat laatste vinden we fijn. Want alle beetjes helpen voor een beter milieu.

Ondanks dat zoiets best ingrijpend is in de bakkerij, kunnen onze bakkers niet wachten tot het zover is. Rotatieovens van glimmend roestvrijstaal… gaat jouw hart daar ook sneller van kloppen?

Wellicht niet van nieuwe ovens. Maar dan wel van gratis brood?

Beperkt assortiment – tijdelijke sluiting winkel Mariahoeve

We realiseren ons dat het ook voor jou als klant gevolgen heeft. Want tijdelijk hebben we niet de normale capaciteit. Daarom voeren we van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 oktober 2021 een aangepast assortiment. Ook sluit onze winkel in Mariahoeve van maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober 2021. Het kan dus zijn dat jouw favoriete brood of winkel tijdelijk niet beschikbaar is. Onze excuses alvast hiervoor. We ontvangen je graag in eens van onze andere winkels.

Sparen voor gratis brood

De Romeinen gebruikten ze al; broodstempels. Hun eigen signatuur in het brood gestempeld om de klant te laten weten welk brood door hen gebakken was. Wij gebruiken ze nu ook. Maar dan om je te laten sparen voor een gratis brood.

Je ontvangt tussen 11 t/m 23 oktober 2021, bij aankoop van een heel brood een stempel. Bij 5 stempels is je spaarkaart vol en ontvang je van ons een brood gratis. Lever hiervoor je volle spaarkaart in van 25 t/m 30 oktober 2021. Dan draaien onze nieuwe ovens en kan je dus weer kiezen uit het complete assortiment. Desem, volkoren, spelt of bijvoorbeeld met zonnebloempitten… aan jou de keuze.

Win een jaar lang gratis brood

Extra leuk is het om op je volle spaarkaart je persoonlijke gegevens in te vullen en deze in te leveren in een van onze winkels. Dan maak je namelijk meteen kans op een jaar lang gratis brood! Hoe meer volle spaarkaarten je inlevert, hoe meer kans je maakt!

Tot snel in een van onze winkels!

 

Lees hier de actievoorwaarden:

BakkerKlink_Algemene Voorwaarden Broodstempel actie_web