HomeNieuwsWIN Buitenspeelgoed bij Bakker Klink

WIN Buitenspeelgoed bij Bakker Klink

Tussen 26 juli en 21 augustus maak je kans op buitenspeelgoed!

Wat is er nou leuker dan lekker buitenspelen? De zon op je bol. Het gras tussen je tenen. En misschien wel een lekker broodje mee om te picknicken. Daarom maak je bij Bakker Klink in de zomervakantie kans op buitenspeelgoed. We hebben in totaal 37 prijzen te vergeven zoals stelten, houten klossen, buitenspeel partysets, staartenspellen, Kubb’s en croquetsets.

Hoe werkt het?

Bij een minimale aankoop van 7,50 euro ontvang je een wincode. Deze wincode kan je op de website activeren waarna je meedoet voor de weekprijs van jouw favoriete winkel. Hoe meer codes je per week activeert, hoe meer kans je maakt. Op maandag start de nieuwe week en starten we opnieuw met een andere weekprijs. Aan het eind van de vakantie verloten we onder alle geactiveerde codes ook nog eens een houten zeepkist, van de poppenwagen-webwinkel.nl als hoofdprijs!

Nog meer kans maken?

Vergeet dan vooral niet om op de website aan te vinken dat je in de toekomst onze nieuwsbrief wil ontvangen. Want onder alle nieuwe inschrijvingen verloten we een picknickpakket bestaande uit lekkere broodjes en iets te snoepen. Kleedje mee en lekker naar buiten!

 

Klik hier om je wincode te activeren of de actievoorwaarden te lezen.