HomeNieuwsPandabrood; een Tijdelijke Topper van Toen.

Pandabrood; een Tijdelijke Topper van Toen.

Herinnert u zich deze nog?

“Help de natuur een pootje, eet een Pandabroodje!”

Een veel gehoorde slogan in 1989 nadat in samenwerking met het WFF een heerlijk brood werd ontwikkeld in de vorm van een pootafdruk. Van ieder verkocht brood droeg en draagt de bakker nog steeds automatisch 5 cent af aan het Wereld Natuur Fonds, de Nederlandse tak van deze organisatie ter behoud van de natuur en haar bewoners.

Het Pandabrood is een meergranenbrood dat daarmee jarenlang bij bijna iedere bakker op de broodplanken lag. Omdat onze smaak verandert of omdat we simpelweg afwisseling willen, is het brood in de loop der jaren bij Bakker Klink vervangen door een andere soort. En dat is voor dit smakelijke broodje eigenlijk best jammer. Daarom treft u hem deze week bij ons aan op de broodplanken en wel als Tijdelijke Topper van Toen.

Geniet ervan, zolang het kan.

 

Tip! Wil je langer van dit bijzondere Pandabrood kunnen genieten? Vries het brood dan gesneden in, in een luchtdichte diepvrieszak. Plaats het brood achter in de diepvries bij -18°C voor maximaal 1 maand. Brood dat uit de vriezer komt, droogt sneller uit dan vers brood. Haal er dus niet te veel boterhammen tegelijk uit. Of vries ze in per portie.

 

Het Pandabrood is onderdeel van ons Tijdelijke Toppers assortiment. Daardoor is het brood tot 25 september 2021 verkrijgbaar in onze winkels.