Oliebollen poedersuiker header

HomeNieuwsOpwarmen als een pro!

Opwarmen als een pro!

Thuis ook genieten van warme oliebollen? Dat kan!

Gelukkig laten oliebollen, Mini Maxi’s en appelbeignets zich heel goed opwarmen. Want een warme oliebol is toch echt het lekkerste.
Je kunt ze opwarmen in de oven of magnetron. Het levert verschillende resultaten op. Want na opwarmen in de oven krijgt de oliebol (of Mini Maxi’s) weer een mooi krokant korstje. Wanneer je de oliebol opwarmt in de magnetron wordt hij alleen warm en maar niet meer krokant.

Opwarmen in de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Laat de oliebollen of Mini Maxi’s  in 4 tot 5 minuten opwarmen in een vuurvaste schaal.

Opwarmen in de Airfryer

Verwarm de Aifryer voor op 200 graden Celsius.
Laat de oliebollen of Mini Maxi’s in 4 tot 5 minuten opwarmen.

Opwarmen in de magnetron

Verwarm de oliebollen of Mini Maxi’s op 750 watt gedurende 30 seconden. Hoe meer oliebollen, hoe meer seconden.

Geniet jij meer van appelbeignets?

Ook deze kan je prima opwarmen in een voorverwarmde oven of Airfryer op 200 graden Celsius. 4-5 minuten in een vuurvaste schaal en ze zijn weer heerlijk warm.

Poedersuiker en suiker

Voor de optimale oliebollen beleving bestrooi je de opgewarmde oliebollen thuis nog met wat poedersuiker. Doe dit met een theezeefje in plaats van zo uit de bus of het zakje. Dan krijg je zo’n prachtig dun egaal laagje.

Onze Mini Maxi’s en appelbeignets zijn na het bakken bestrooit met suiker. Na het opwarmen kan je dit thuis natuurlijk ook nog doen. En wil je helemaal opwarmen op pro niveau, meng dan wat kaneel door de suiker voordat je deze over de appelbeignets strooit.

Eet smakelijk!