HomeNieuwsMax aan het woord

Max aan het woord

Trots! Trots is het eerste woord dat in me opkomt wanneer ik denk aan Bakker Klink. Trots dat we als bedrijf mogen vieren dat we al 225 jaar bestaan. Trots op onze mensen die dat dagelijks mogelijk maken. En trots dat onze klanten steeds weer voor ons kiezen.

Oprichting

Sinds onze oprichting in 1795 is er heel veel gebeurd. Er waren eerdere mijlpalen om te vieren. Er waren veldslagen, oorlogen en troonopvolgingen maar vooral heel veel ontwikkeling. Het assortiment in onze winkels is bij lange na niet te vergelijken met dat van 225 jaar geleden. Er zijn nieuwe grondstoffen gekomen die het onze bakkers mogelijk maakten om te experimenteren met nieuwe smaken. Maar ook andere technieken en machines waardoor er vaak sneller maar ook met verbeterde processen gewerkt kan worden. Broden werden al snel luchtiger en het gebak veelzijdiger. Nog steeds staat de bakkerij niet stil. Dagelijks werken we achter de schermen aan de ontwikkeling van producten en zoeken we steeds manieren om onze kwaliteit te verbeteren. We zorgen ervoor dat we met gemak kunnen blijven voldoen aan de huidige hygiëne eisen en volgen de trends om u ook steeds weer met nieuwe producten te kunnen verrassen. Ook zorgen we ervoor dat de uitstraling van onze winkels past bij de huidige tijd, zodat onze winkeldames en -heren u in een fijne sfeer mogen ontvangen.

Rijke geschiedenis

Natuurlijk hebben er door de jaren heen veel mensen aan het roer mogen staan van dit mooie bedrijf. Sinds 1 september 2019 is het mijn beurt. Daarmee combineren de toch al zo rijke geschiedenis van Bakker Klink met de passie voor brood en banket die al vele generaties teruggaat in mijn familie binnen Bakkerij van der Zijden. Wanneer je als bedrijf 225 jaar bestaat, is dat een speciaal moment dat we met al onze klanten willen vieren. Wellicht heeft u dit jaar zelf ook een bijzondere reden voor een feestje. Bij Bakker Klink hebben we voor iedere gelegenheid iets passends. Natúúrlijk hebben we de perfecte bruids- of verjaardagtaart. Maar nog liever zijn we er ook voor alle ‘gewone’ momenten die u graag bijzonder wilt maken. Een gezellige avond met vrienden, de eerste stapjes, een persoonlijke overwinning, een romantisch ontbijt op bed of bijkletsen met de buurvrouw.

Met zoveel verleden ben je geneigd om meteen naar de toekomst te kijken en de mijlpalen die ons dat gaat brengen. Terwijl ik eigenlijk zou willen zeggen, geniet ook van het nu.
Vier het moment en maak het bijzonder.

Max van der Zijden

Opperbakker 😉