Home โ€บ Nieuws โ€บ Maak de match en win shoptegoed

Maak de match en win shoptegoed

Medewerkers gezocht!

Als onze vaste klant weet jij natuurlijk als geen ander waar de nieuwe verkoopmedewerkers aan moeten voldoen. Klantvriendelijk, aanpakker, verzorgd en een gezellige noot in de winkels. We zoeken diverse mensen waarbij we flexibel zijn in het aantal te werken uren en dagen.

Schiet er al iemand te binnen? Maak dan de match!

Want wanneer er een nieuw dienstverband door jouw bemiddeling ontstaat, ontvang jij 100 euro shoptegoed om te besteden in onze winkels. Dat klinkt als een goede deal toch? Jij of beter gezegd jullie kunnen ons bereiken door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen.

Gaat jouw match bij ons starten? Dan horen we natuurlijk graag hoe de match tot stand is gekomen zodat jij als matchmaker 100 euro shoptegoed in ontvangst kan nemen. Kan je die natuurlijk uitgeven bij je nieuwe favoriete verkoopmedewerk(st)er ๐Ÿ™‚

 

Actievoorwaarden

De match moet bewijsbaar zijn door het kunnen laten zien van app, mail of persoonlijk in de winkels. Het shoptegoed kan pas worden toegekend wanneer er een arbeidsovereenkomst is getekend en de proeftijd is doorlopen. Het shoptegoed is persoonlijk en Bakker Klink winkels gedurende 1 jaar na uitgifte.


Sollicitatieformulier Direct solliciteren