HomeNieuwsLekkerbekkerijtje en Huffy’s

Lekkerbekkerijtje en Huffy’s

Bakker Klink verrast met 2 nieuwe Huf Saus producten.

Nieuw in het assortiment zijn Het Lekkerbekkerijtje en de Huffy’s.

Een samenwerking met niemand minder dan Jeffrey Huf.

Lokale samenwerkingen

Wanneer je samen wil werken met lokale ondernemers, kom je niet onder de Huf Saus uit. Met de slogan “Geen gel★l, lekker spul!’ maakte heel Nederland en België al kennis met de Huf Saus van Jeffrey Huf. Van deze markante bekende Hagenees met een rijk verleden, kan je ook niet anders dan een saus met pit verwachten. Een romige en volle smaak, met échte mayonaise, pinda en een mix van kruiden en specerijen met op het eind een heerlijk pittige nasmaak. Lekker bij veel gerechten zoals vis, kip, friet en zeker ook de borrel.

De inspiratie voor deze saus vond kok Jeffrey tijdens een trip naar Bali. Waar vooral de pinda en de verschillende kruidenmelanges zijn aandacht trokken.

HOFleverancier én HUFleverancier

Lang hoefde Jeffrey en Max niet na te denken over een samenwerking. En het bleek al snel dat 1 rasechte Hageneze ondernemer in de bakkerij leuk is. Maar dat het met 2 pas een echt feestje wordt. Al snel stroomde het een na het andere idee op tafel. Maandenlang is er achter de schermen in de bakkerij geëxperimenteerd. Combinaties, bakprocessen en productkeuzes zijn uitgedacht en uitvoerig geproefd. Het resultaat presenteren we met trots aan onze klanten: Het Lekkerbekkerijtje en de Huffy’s. En daarmee mag Bakker Klink zich nu naast HOFleverancier ook HUFleverencier noemen!

Het Lekkerbekkerijtje is een bladerdeeg snack met kipragout, chilipepertjes en natuurlijk de Huf saus. De naam is net zo s(ver)makelijk als de snack zelf, want de echte Hagenaar én Hagenees herkent hierin natuurlijk meteen de naam van het radioprogramma dat Jeffrey jarenlang maakte.

De Huffy’s zijn stokbroden met pinda’s, sesamzaad en Huf Saus. Zet er een schaaltje van de Huf saus naast en het dipfestijn kan beginnen.

Introductie

De nieuw lekkernijen liggen vanaf 1 september in onze winkels. Kom ze eens proeven. Dikke kans dat je Jeffrey zelf aantreft met zijn Hufmobiel. Waar je zal merken dat deze nieuwe Lekkerbekkerijtjes en Huffy’s net zo smakelijk zijn, als Jeffrey erover kan vertellen.