HomeNieuwsKoalabrood…

Koalabrood…

brood met een goed verhaal!

Dat Australië kampt met de hevigste bosbranden uit de geschiedenis zal je niet onbekend zijn. Dat het eten van een Koalabrood helpt om de natuur en dieren te redden misschien nog niet.

Het brood

Koalabrood is een stevig vezelrijk brood waar je echt op moet kauwen. Dit komt door de geplette Bush tarwe waar het brood van gemaakt is. Deze Bush tarwe heeft nog iets bijzonders, het heeft namelijk een bijzondere paarse kleur die je terugziet in het brood. Tel daarbij de zonnebloempitten op en je kunt spreken van een bijzonder brood.

Het doel

Wat je niet proeft maar wel doet, door het eten van zo’n Koalabrood, is het steunen van het WFF. Net als bij het Pandabrood. De grondstoffenleverancier Dossche Mills, waar wij als bakker ons meel en bloem kopen, doneert namelijk direct aan het WFF voor iedere verkochte zak meel. Onze broodbakkers maken er van die heerlijke Koalabroden van, hoef jij het alleen nog maar te kopen. Help je mee?

 

Het Koalabrood is onderdeel van ons Tijdelijke Toppers assortiment. Daardoor is het brood tot 2 oktober 2021 verkrijgbaar in onze winkels.