Recycle je verpakking

HomeNieuwsKerstvakantie sneeuwdoosje

Kerstvakantie sneeuwdoosje

Kerstvakantie knutsel; recycle je met ons mee?

Helaas… nou is hij echt op! Wat was ie lekker, die chocoladeletter van Bakker Klink.

Maar niet getreurd want met het lege doosje van je chocoladeletter maak je zelf de leukste knutsels. Recyclen dus. Wat denk je van deze sneeuwdoosjes? Wat ons betreft mag het gaan sneeuwen!

Wat heb je nodig?

Om dit leuke sneeuwdoosje te maken heb je papier in diverse kleuren, lege wc-rolletjes, wiebeloogjes, knoopjes, glitters, watten of propjes crêpepapier, lijm en sneeuw nodig. Maar gebruik vooral je eigen fantasie! Want ook kant-en-klare poppetjes en bijvoorbeeld boompjes kunnen in het doosje. Wij hebben ook een klein snoertje lampjes gebruikt voor een extra leuk effect.

Hoe maak je het?

In het filmpje laten we je stap voor stap zien hoe we onze sneeuwdoosjes hebben gemaakt. Natuurlijk zijn we ook enorm benieuwd naar hoe jouw sneeuwdoosje eruitziet. Maak er een leuke foto van op Facebook of Instagram en tag Bakker Klink.

Geen doosje meer?

Heb jij het lege doosje al weggegooid? Dan gebruik je gewoon een ander ‘vensterdoosje’ van Bakker Klink. Heel veel van onze producten worden hierin verpakt. Een mooi idee dat de verpakking opnieuw wordt gebruikt.

Veel plezier!