HomeNieuwsHofleverancier

Hofleverancier

Bakker Klink ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’

Donderdag 30 juni ontvangt Bakker Klink het predicaat Hofleverancier uit handen van de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland Jaap Smit. Ook burgemeester Jules Bijl van gemeente Leidschendam-Voorburg zal hierbij aanwezig zijn. Naast dat het een zeer eervolle erkenning is, is het opnieuw mogen ontvangen van dit predicaat een bijzondere gelegenheid.

In 1995 ontving toenmalig eigenaar de heer Klomp het predicaat al van inmiddels Prinses Beatrix. In september 2019 nam Max van der Zijden het bakkersbedrijf over en maakte er zijn persoonlijke missie van de eervolle erkenning voor het midden- en kleinbedrijf, dat al sinds 1815 door het Staatshoofd wordt toegekend, opnieuw in de wacht te slepen. En met succes!

“Bakker Klink is een van de oudste bakkerijen van Nederland en met deze nieuwe gunning doen we eer aan de inmiddels 227-jarige historie van Bakker Klink”, aldus Max van der Zijden. “We proosten samen met familie, vrienden en relaties, maar we betrekken natuurlijk ook alle medewerkers en klanten erbij. Want in alle winkels genieten we donderdag 30 juni om 14:00 uur van een glas champagne en natuurlijk een gebakje. Kom dus zeker langs om het met ons te vieren!