Egg in hole
Met een lekkere stevige boterham maak zo een gezellige lunch: Egg in hole
Ingrediënten:
- boterhammen, liefst een stevige bruine
- eieren
- spek
- boter
Aan de slag!
Leg de boterhammen op een snijplank en snij met een glas uit elke boterham een ring.
Zet een koekenpan op het vuur en verhit een klont boter.
Leg twee sneetjes brood (met het gat in het midden dus) in de pan, bak in twee minuten licht krokant en draai om.
Breek in elk gat voorzichtig een ei.
Laat een minuut of twee op laag vuur garen en leg op elk ei een plak spek.
Draai de boterhammen voorzichtig om en leg een plak kaas op beide boterhammen.
Laat weer een minuut of twee bakken voordat je de boterhammen met de kaas op elkaar legt.
Zet opzij of verdeel alvast in tweeën terwijl je je volgende sandwich bakt.
Serveer eventueel met ketchup of hot sauce.
Dit recept is van Brood.net
Neem daar vooral eens een kijkje voor nog veel meer lekkere brood recepten.