HomeNieuwsDeliveroo bezorgt nu ook Bakker Klink

Deliveroo bezorgt nu ook Bakker Klink

Deliveroo, ken jij het al?

Het is een bezorgservice die al jouw favoriete maaltijden of ander lekkers bij je thuisbezorgd. Of op kantoor natuurlijk.

Bij Bakker Klink zijn we er trots op dat we samen gaan werken met deze bezorgdienst en dat je nu dus ook producten van Bakker Klink thuis kan laten bezorgen. Niet alleen je krentenbollen en saucijzenbroodjes maar ook je taarten, gebak en belegde broodjes.

Geen vergadering hoeft dus meer saai te zijn en geen lunchtrommel ongevuld!

Gemak aan huis. Want veel van onze broodsoorten bezorgen we bij je op de stoep. Krentenbollen, croissantjes, saucijzenbroodjes… noem maar op. Alles voor je luie zondagsontbijt of woensdagmiddag lunch staat binnen no-time op je aanrecht.

Ben je aan het werk en wil je de vergadering net even wat gezelliger maken? Een tompouce, gevulde koek of bosvruchtenslof doet wonderen. Of bestel onze heerlijke belegde broodjes voor een voedzame lunch waarna de middag om lijkt te vliegen.

Kijk via de Deliveroo knop op onze homepage welke producten we bij jou in de buurt kunnen laten afleveren en bestel. Dan hoef je daarna alleen nog maar te wachten tot de Deliveroo bezorger bij je aanbelt!

Bakker Klink thuis of op het werk bezorgd, als dat niet lekker èn makkelijk is.