HomeNieuwsBakker Klink opent winkel Reinkenstraat

Bakker Klink opent winkel Reinkenstraat

Bakker Klinkt opent 7e winkel; winkel Reinkenstraat

Goed nieuws! Onze nieuwste Bakker Klink winkel is geopend. De afgelopen weken werd wat voorheen de bakkerswinkel van Bakkerij Hessing was, omgetoverd tot onze 7e winkel.

7e winkel

Door toevoeging van deze 7e winkel in de regio Voorburg en Den Haag staan we nog steviger in de toekomst en kijken we er naar uit de klanten te kunnen verrassen met het lekkerste dagverse brood en banket. Zoals je dit van ons gewend ben, vieren we dit met veel gezelligheid en feestelijke openingsaanbiedingen in deze nieuwe winkel. We zeggen bij Bakker Klink niet voor niets ‘Vier het moment en maak het bijzonder’.

Vorige bakker

Nu hoor ik je denken… En de vorige bakker dan? We realiseren ons zeker dat de familie Hessing momenteel geen reden ziet tot vieren. Als ondernemer in dezelfde branche, zelfde regio en zelfs in de dezelfde winkelstraat dragen we hen een warm hart toe. Achter de schermen is er nauw contact en kijken we naar mogelijkheden.

Zo zou het zo maar kunnen dat uw favoriete Bakker Hessing producten binnenkort ook in onze winkels verkrijgbaar zijn. Ook nemen we de kassabonnen spaaractie over. Met uw Bakker Hessing kassabonnen, spaar je bij ons dus gewoon verder.

En denk je een bekend gezicht te zien achter de toonbank? Dat klopt! Want we zijn er trots op de oud Hessing medewerkers tot onze nieuwe Klink Kanjers te mogen rekenen.

Zien we je snel?