HomeNieuwsBakker Klink opent winkel Reinkenstraat

Bakker Klink opent winkel Reinkenstraat

Bakker Klinkt opent 7e winkel; winkel Reinkenstraat

Goed nieuws! Op dit moment wordt er al stevig verbouwd in het winkelpand aan de Reinkenstraat 50 in Den Haag. Zo wordt wat voorheen de bakkerswinkel van Bakkerij Hessing was, omgetoverd tot onze nieuwste Bakker Klink winkel.

7e winkel

Door toevoeging van deze 7e winkel in de regio Voorburg en Den Haag staan we nog steviger in de toekomst en kijken we er naar uit de klanten te kunnen verrassen met het lekkerste dagverse brood en banket. Wanneer de winkel opengaat is nog niet helemaal zeker, maar we houden je uiteraard op de hoogte. Wat we wel weten is dat we dit feestje uitgebreid gaan vieren met veel gezelligheid en feestelijke openingsaanbiedingen in deze nieuwe winkel. We zeggen bij Bakker Klink niet voor niets ‘Vier het moment en maak het bijzonder’.

Vorige bakker

Nu hoor ik je denken… En de vorige bakker dan? We realiseren ons zeker dat de familie Hessing momenteel geen reden ziet tot vieren. Als ondernemer in dezelfde branche, zelfde regio en zelfs in de dezelfde winkelstraat dragen we hen een warm hart toe. Achter de schermen is er nauw contact en kijken we naar mogelijkheden.

Zo zou het zo maar kunnen dat uw favoriete Bakker Hessing producten binnenkort ook in onze winkels verkrijgbaar zijn. Ook nemen we de kassabonnen spaaractie over. Met uw Bakker Hessing kassabonnen, spaar je bij ons dus gewoon verder.

Opening

Hou dus onze sociale mediapagina’s en de website in de gaten voor meer nieuws over de openingsdatum en openingsaanbiedingen van deze nieuwste Bakker Klink winkel.

Vacatures

Voor deze nieuwe winkel zijn we nog op zoek naar verkoopkanjers. Wil jij ons team komen versterken, laat het ons dan weten via het sollicitatieformulier. Heb jij zelf al je droombaan maar weet je wellicht iemand die een match voor ons zou zijn? Meld jullie dan samen aan. Dan maak je meteen kans op 100 euro shoptegoed in onze winkels.