Aardbeien!

HomeNieuwsAardbeienkwekerij Hoogsewetering

Aardbeienkwekerij Hoogsewetering

Mogen we u even voorstellen!

Dit zijn Richard en Monique van Dijk. Zij zijn de trotse eigenaren van Aardbeienkwekerij Hoogsewetering in Pijnacker. Als specialisten in hun vak, kweken zij de lekkerste aardbeien die onze banketbakkers maar al te graag gebruiken voor ons aardbeien gebak. We stellen ze dan ook graag aan u voor.

“In 2016 hebben we besloten te kiezen voor het ras Malling Centenary. De Malling Centenary is een vroeg ras (eerste oogst van eind maart tot eind juni). Door de plant in de kas te laten staan na de eerste pluk, gaat deze nieuwe trossen aanleggen die dan in de zomer uitgroeien tot aardbeien. Zo krijgen we in de zomer de tweede pluk. Eind juli planten we nieuwe planten die we dan weer vanaf september kunnen plukken.”

Op de website hoogsewetering.nl kunt u lezen hoe het kweken van aardbeien in zijn werk gaat. Welke voedingstoffen er nu eigenlijk in aardbeien zitten en leest u het adres van het winkeltje. Want ook de consument kan hier terecht om de lekkerste aardbeien te kopen.

De kwaliteit en de beschikbaarheid van de aardbeien maken het een makkelijke keuze om voor Aardbeienkwekerij Hoogsewetering als leverancier te kiezen. Daarnaast kiezen we bewust voor lokale leveranciers. Want wat ons betreft gaat het spreekwoord ‘Wat je ver haalt is lekker.’ zeker niet altijd op!