HomeNieuwsKlink Kanjer Gayand

Klink Kanjer Gayand

In de banketbakkerij vind je Gayand Bakker aan de werkbank. Sinds 2019 is hij werkzaam als leidinggevend banketbakker voor de afdeling nat gebak. Voor een taart of gebakje draait hij zijn hand dus niet om. Een mooi vak vindt Gayand. Want doordat hij ook verantwoordelijk is voor de productontwikkeling is hij veel creatief en afwisselend aan het werk.

Volgens hem merk je dat het bedrijf al 225 jaar bestaat doordat de bakkerij niet een van de nieuwste is. Er is in de loop van de tijd steeds een stukje aangebouwd en de winkel heeft monumentale tegels. Toch is de bakkerij zeker ook modern te noemen. Omdat de ontwikkeling van apparatuur gelukkig niet stil gestaan heeft. Volgens Gayand is Bakker Klink “een dynamisch bedrijf dat heel ambachtelijk is. Met het grote geweld van de grote supermarkten onderscheiden wij van Bakker Klink ons door het pure ambacht.” Niet alleen met Bakker Klink heeft hij een feestje te vieren. Ook is hij zelf bijna jarig. Gelukkig voor ons, wordt hij nog lang geen 225 jaar.

Ook weten welke momenten Klink Kanjer John viert? Of waarom Klink Kanjer Bas zoveel werkplezier heeft? Klik gerust door, dan vertellen zij het je zelf.